Prihaja 3. naturopatski kongres Slovenije

Ali ste vedeli, da je depresija ena izmed najpogostejših duševnih motenj, za katero naj bi vsaj enkrat v življenju zbolel vsak šesti Slovenec? Ali ste vedeli, da antidepresive jemlje vsaka tretja ženska v Sloveniji? Kakšni so znaki anksioznosti in depresije? Ali je depresija dedna? Kakšna je povprečna starost ljudi, ki zbolijo za depresijo? Ali lahko zbolijo tudi otroci? Ali je ozdravljiva? Ali so poznali anksioznost in depresijo tudi v preteklosti? Ali lahko s prehrano vplivamo na izboljšanje bolezni? 

Na kongresu boste na preprost način izvedeli kako si lahko s pomočjo praktičnih naturopatskih tehnik, pomagate sami doma. Na kongresu bodo predavali tudi tuji predavatelji, ki bodo iz prve roke povedali uspešne zgodbe iz njihovih sprejemnic. Prevod v slovenski jezik je zagotovljen!

V času trajanja kongresa, bodo v preddverju dvorane, študentje  Naturopatske šole Saeka izvajali iridološke preglede in aurikuloterapijo, za kar se bo zbiralo prostovoljne prispevke, ki bodo šli Združenju naturopatov Slovenije, za izvajanje dobrodelnih projektov.

Komu je kongres namenjen?

  • študentom naturopatije in ostalim, ki se ukvarjate z naravnimi metodami zdravljenja,
  • vsem, ki imate težave z anksioznostjo ali depresijo ali imate v družini koga, ki ga pestijo tovrstne težave
  • vsi, ki vas zanima kako preventivno ravnati, da bi se izognili omenjenima težavama.

Prevod v slovenski jezik je zagotovljen!

Kdaj: 21.  4. 2018 s pričetkom ob 9h
Kje: Ljubljana, Austria Trend hotel

 

PROGRAM KONGRESA >>

PREDAVATELJI >>

Cena:

  • Za prijave do 20. 4. 2018: 39,90 € na osebo + 5 € za vodeno skupinsko meditacijo, skupaj 44,90 € in vključuje tudi bogato samopostrežno kosilo (hladna predjed, juha, glavna jed, solata iz solatnega bara) v restavraciji Austria Trend Hotela.
  • Na dan kongresa: 59,90 + 5 € za skupinsko meditacijo, skupaj, 64,90 € na osebo.

Prijave zbiramo do zapolnitve mest. Prijava oziroma plačilo kongresa brez kosila in skupinske meditacije ni možna. Bogato samopostrežno kosilo (hladna predjed, juha, glavna jed, solata iz solatnega bara) bo v restavraciji Austria Trend hotela v Ljubljani. Poskrbljeno tudi za vegetarijance.

SODELUJOČI

SPONZORJI