Predavatelji:
Prevod v slovenski jezik zagotovljen!

Erika Brajnik je naturopatinja in predsednica Združenja naturopatov Slovenije je tudi ena od evropskih predstavnic v izvršnem odboru Svetovne naturopatske organizacije naturopatinja, Je iridologinja,  refleksologinja in poznavalka kitajske tradicionalne medicine. O naturopatiji predava v Sloveniji in svetu na naturopatskih srečanjih in kongresih.  Napisala je veliko člankov, kolumn in spisov o naturopatiji in že 3 zelo uspešne naturopatske knjige.

Iva Lloyd je po diplomi na Kanadski šoli Naturopaske medicine »Canadian College of Naturopathic Medicine« v Ontariu v Kanadi ustanovila kliniko »Naturopathic Foundations Health Clinic«. Po več kot 15 letih dela v naturopatiji se je usmerila in energetsko ocenjevanje in zdravljenje ter zdravljenje z umom. Je predsednica Svetovne naturopatske organizacije.

Tina Hausser je po petih letih študija naturopatije in Tradiconalne kitajske medicine leta 1995 v Nemčiji diplomirala kot naturopatinja. Leta 1996 je v Munchnu v Nemčiji ustanovila Naturopatsko kliniko »Clinica Natural«, kasneje pa še kliniko v Španiji. Od leta 1997 poučuje Tradicionalno kitajsko medicino in naturopatijo v Nemčiji, Španiji in Sloveniji.

Heide De Togni je farmacevtka, nutricionistka, specializirana v zeliščarstvu, dela kot raziskovalka mikrobiote in probiotičnega delovanja za zasebno podjetje. Je tudi predavateljica po univerzah v Italiji. Zagovornica multidisciplinarnega pristopa in večplastnega pogleda pri krepitvi človekovega organizma tudi v raziskovanju in izdelavi izdelkov za uporabo s strani človeka.

Luca Speciani je profesor na različnih fakultetah. Leta 2004 je v Italiji ustvaril zelo znan dietetični pristop z imenom dietaGIFT. Leta 2010 je skupaj z 12 drugimi zdravniki ustanovil združenje AMPAS, katerega predsednik je. Deset let je že, od kar je trener italijanske ultramaratonske ekipe kot zdravnik in prehranski svetovalec. Piše za veliko italijanskih revij vezanih na šport, prehrano in medicino. Napisal je več kot 20 knjig na temo športa, prehrane in zdravja.

Zissi Marivi

 

 

Darly Ballestrini je naturopatinja, strokovnjakinja na področju strukturnih, prebavnih in metabolnih težav. Je iz Venezuele, vendar že 9 let živi v Španiji.

 

Karl Vogrinčič je po poklicu varnostni inženir, sicer pa ljubiteljski čebelar od svojega 20 leta starosti. Zanima ga apiterapija, stara znanja in vedenja v kombinaciji z biodinamiko. Čebelari v čebelnjaku, ki je prirejen za izvajanje apiterapije. Pri čebelah išče nevidno, informacije in energijo.