Tudi na 3. kongresu Združenja naturopatov Slovenije, ki bo 21. 4. 2018 bodo predavali mednarodni predavatelji. Kdo vse bo predaval bo znano naknadno.

Predavatelji v letu 2017 so bili:

Barbara Boutry (Francija)
Naturopatinja, članica izvršnega odbora pri francoskem naturopatskem združenju OMNES, sekretarka World Naturopathic Federation.

Dr. Rudy Lanza (Italija)
Naturopat, psihoterapevt, poznavalec kitajske tradicionalne medicine in akupunkture. Predsednik in ustanovitelj italijanskega naturopatskega združenja FNNP. Ustanovitelj prve italijanske naturopatske šole.


Alba Rosario Ibanez (Gvatemala)
Naturopatinja, homeopatinja, kiropraktik, akupunkturistka, iridologinja, specializirana v terapiji hidro kolon in poznavalka majevske tradicije in medicine. Že vrsto let uspešno vodi center Hidrocolon s.a. v Gvatemali.

Alfredo Abascal Albernaz (Urugvaj/Španija)
Naturopat, floriterapevt, mojster rejki, homeopat, akupunkturist. Predsednik iberoameriškega združenja naturopatov, član španskega naturopatskega združenja OCN FENACO

Dr. Heide de Togni (Italija)
Farmacevtka, nutricionistka, specializirana v zeliščarstvu. Znanstvenica in raziskovalka mikrobiote in probiotičnega delovanja. Predavateljica na več univerzah v Italiji.

Dr. Ameet Aggarwal (Kenija)
Doktor naturopatije, psihoterapevt (Gestalt, EMDR), Bownov terapevt, z dolgoletnimi izkušnjami pri delu s posamezniki in organizacijami.

Dr. Luca Speciani (Italija)
Kirurg, nutricionist, strokovnjak za prehrano športnikov, soavtor DietaGIFT. Predsednik AMPAS.

 

Dr. Umberto Villanti (Italija)
Naturopat, doktoriral iz neuro-psihomotoričnega razvoja. Predavatelj na več italijanskih naturopatskih šolah. Član švicarskega naturopatskega združenja NVS.

Erika Brajnik (Slovenija)
Naturopatinja, iridologinja, refleksologinja in poznavalka kitajske tradicionalne medicine. Predsednica združenja naturopatov Slovenije. Ustanoviteljica in predavateljica na naturopatski šoli SAEKA.

Gabrijela Valenčič (Slovenija)
Gabrijela je dipl. medicinska sestra, mag. zdravstvene nege. Pediker z znanji s področja medicinske pedikure diabetikov. Namestnica direktorja za področje zdravstvene nege in oskrbe v Obalnem domu upokojencev Koper. Predsednica sekcije medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v socialnih zavodih, članica strateškega sveta na MZ in še drugih delovnih skupin s področja skrbi za starejše.

Za prevod bo poskrbljeno.

gumb-prijava-na-kongres


RAZSTAVLJAVCI NA KONGRESU

Simps's logotip

SPONZORJI

saeka-naturopatski-center-logo2.png