Predavatelji:
Prevod v slovenski jezik zagotovljen!

Erika Brajnik je naturopatinja in predsednica Združenja naturopatov Slovenije je tudi ena od evropskih predstavnic v izvršnem odboru Svetovne naturopatske organizacije naturopatinja, Je iridologinja,  refleksologinja in poznavalka kitajske tradicionalne medicine. O naturopatiji predava v Sloveniji in svetu na naturopatskih srečanjih in kongresih.  Napisala je veliko člankov, kolumn in spisov o naturopatiji in že 3 zelo uspešne naturopatske knjige.

Iva Lloyd je po diplomi na Kanadski šoli Naturopaske medicine »Canadian College of Naturopathic Medicine« v Ontariu v Kanadi ustanovila kliniko »Naturopathic Foundations Health Clinic«. Po več kot 15 letih dela v naturopatiji se je usmerila in energetsko ocenjevanje in zdravljenje ter zdravljenje z umom. Je predsednica Svetovne naturopatske organizacije.

 

Luca Speciani je profesor na različnih fakultetah. Leta 2004 je v Italiji ustvaril zelo znan dietetični pristop z imenom dietaGIFT. Leta 2010 je skupaj z 12 drugimi zdravniki ustanovil združenje AMPAS, katerega predsednik je. Deset let je že, od kar je trener italijanske ultramaratonske ekipe kot zdravnik in prehranski svetovalec. Piše za veliko italijanskih revij vezanih na šport, prehrano in medicino. Napisal je več kot 20 knjig na temo športa, prehrane in zdravja.