Predavatelji:
Prevod v slovenski jezik zagotovljen!

Erika Brajnik je naturopatinja in predsednica Združenja naturopatov Slovenije je tudi ena od evropskih predstavnic v izvršnem odboru Svetovne naturopatske organizacije naturopatinja, Je iridologinja,  refleksologinja in poznavalka kitajske tradicionalne medicine. O naturopatiji predava v Sloveniji in svetu na naturopatskih srečanjih in kongresih.  Napisala je veliko člankov, kolumn in spisov o naturopatiji in že 3 zelo uspešne naturopatske knjige.

Urban Bren je profesor fizikalne kemije na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru ter njen prodekan. Raziskovalno se ukvarja z molekularnimi mehanizmi zdravstvenih učinkov naravnih spojin s poudarkom na polifenolih. Premore večletne znanstvene izkušnje iz tujine na Loyola University Chicago ter na Universitaet fuer Bodenkultur na Dunaju.

Iva Lloyd je po diplomi na Kanadski šoli Naturopaske medicine »Canadian College of Naturopathic Medicine« v Ontariu v Kanadi ustanovila kliniko »Naturopathic Foundations Health Clinic«. Po več kot 15 letih dela v naturopatiji se je usmerila in energetsko ocenjevanje in zdravljenje ter zdravljenje z umom. Je predsednica Svetovne naturopatske organizacije.

Tina Hausser je po petih letih študija naturopatije in Tradiconalne kitajske medicine leta 1995 v Nemčiji diplomirala kot naturopatinja. Leta 1996 je v Munchnu v Nemčiji ustanovila Naturopatsko kliniko »Clinica Natural«, kasneje pa še kliniko v Španiji. Od leta 1997 poučuje Tradicionalno kitajsko medicino in naturopatijo v Nemčiji, Španiji in Sloveniji.

Heide De Togni je farmacevtka, nutricionistka, specializirana v zeliščarstvu, dela kot raziskovalka mikrobiote in probiotičnega delovanja za zasebno podjetje. Je tudi predavateljica po univerzah v Italiji. Zagovornica multidisciplinarnega pristopa in večplastnega pogleda pri krepitvi človekovega organizma tudi v raziskovanju in izdelavi izdelkov za uporabo s strani človeka.

Luca Speciani je profesor na različnih fakultetah. Leta 2004 je v Italiji ustvaril zelo znan dietetični pristop z imenom dietaGIFT. Leta 2010 je skupaj z 12 drugimi zdravniki ustanovil združenje AMPAS, katerega predsednik je. Deset let je že, od kar je trener italijanske ultramaratonske ekipe kot zdravnik in prehranski svetovalec. Piše za veliko italijanskih revij vezanih na šport, prehrano in medicino. Napisal je več kot 20 knjig na temo športa, prehrane in zdravja.

Zissi Marivi

 

 

Karl Vogrinčič je po poklicu varnostni inženir, sicer pa ljubiteljski čebelar od svojega 20 leta starosti. Zanima ga apiterapija, stara znanja in vedenja v kombinaciji z biodinamiko. Čebelari v čebelnjaku, ki je prirejen za izvajanje apiterapije. Pri čebelah išče nevidno, informacije in energijo.

Alba Ibanjez 

 

 

 

Cena:

  • Za plačilo do vključno 12. 4. 2019: 44,90 € na osebo in vključuje tudi bogato samopostrežno kosilo (hladna predjed, juha, glavna jed, solata iz solatnega bara) v restavraciji Austria Trend Hotela
  • Na dan kongresa: 59,90 € na osebo

Prijave zbiramo do zapolnitve mest. Prijava oziroma plačilo kongresa brez kosila ni možna. Bogato samopostrežno kosilo (hladna predjed, juha, glavna jed, solata iz solatnega bara) bo v restavraciji Austria Trend hotela v Ljubljani. Poskrbljeno tudi za vegetarijance.