Prihaja 4. naturopatski kongres Slovenije

Na 4. naturopatskem kongresu Slovenije bo govora o akutnih in kroničnih obolenjih otrok. Trenutno so atopijski dermatitis, hiperaktivnost in avtizem ene izmed najpogostejših otroških bolezni sodobnega časa, zato bodo glavna tema kongresa ravno omenjena obolenja.

Na kongresu boste na preprost način izvedeli kako lahko svojim otrokom lahko s pomočjo praktičnih naturopatskih tehnik, pomagate sami doma. Na kongresu bodo predavali tudi tuji predavatelji, ki bodo iz prve roke povedali uspešne zgodbe iz njihovih sprejemnic. Prevod v slovenski jezik je zagotovljen!

Komu je kongres namenjen?

  • vsem, katerih otroci imajo težave  z akutnimi in kroničnimi obolenji otrok: atopijski dermatitis, hiperaktivnost in avtizem;
  • vsem, ki vas zanima kako preventivno ravnati, da bi se vaši otroci izognili omenjenim težavam;
  • študentom naturopatije in ostalim, ki se ukvarjate z naravnimi metodami zdravljenja.

Prevod v slovenski jezik je zagotovljen!

Kdaj: 13.  4. 2019 s pričetkom ob 9h
Kje: Ljubljana, Austria Trend hotel

PROGRAM KONGRESA (v pripravi) >>

PREDAVATELJI >>

Cena:

  • Za plačilo do vključno 12. 4. 2019: 44,90 € na osebo in vključuje tudi bogato samopostrežno kosilo (hladna predjed, juha, glavna jed, solata iz solatnega bara) v restavraciji Austria Trend Hotela
  • Na dan kongresa: 59,90 € na osebo (kosilo ni vključeno)

Prijave zbiramo do zapolnitve mest. Prijava oziroma plačilo kongresa brez kosila ni možna. Bogato samopostrežno kosilo (hladna predjed, juha, glavna jed, solata iz solatnega bara) bo v restavraciji Austria Trend hotela v Ljubljani. Poskrbljeno tudi za vegetarijance.

SODELUJOČI

GLAVNI SPONZOR

OSTALI SPONZORJI