Prihaja 4. naturopatski kongres Slovenije

Na kongresu boste na preprost način izvedeli kako si lahko s pomočjo praktičnih naturopatskih tehnik, pomagate svojim otrokom sami doma. Na kongresu bodo predavali tudi tuji predavatelji, ki bodo iz prve roke povedali uspešne zgodbe iz njihovih sprejemnic. Prevod v slovenski jezik je zagotovljen!

 

8.00 Zbor udeležencev in registracija

Erika Brajnik (Slovenija)
Program predavanja v pripravi.

 

 

Iva Lloyd (Kanada)
Stopnja anksioznosti pri otrocih in mladostnikih je zaskrbljujoče visoka. Kronična anksioznost lahko sama po sebi prispeva k drugim zdravstvenim težavam in lahko pomembno vpliva na kvaliteto življenja posameznika. Na predavanju bodo izpostavljeni ključni dejavniki, ki prispevajo k anksioznosti. Govora bo tudi o naravno-patološkem pristopu k zdravljenju in upravljanju.

Heide De Togni (Italija)
Program predavanja v pripravi.

 

 

Luca Speciani (Italija)
Program predavanja v pripravi.

 

 

Tina Hausser (Španija)
Iskanje pogojev, vzrokov ter možni terapevtski pristop pri zdravljenju atopijskega dermatitisa, hiperaktivnosti in avtizma s pomočjo zeliščne medicine in spargike.

 

 

Darly Ballestrini (Venezuela)
Primarni cilj pri zdravljenju avtizma je zdravljenje osnovnih fizioloških neravnovesij, ki lahko prispevajo k motnji. Pomembno je podpreti metabolne in detoksikacijske poti, obnoviti antioksidativno sposobnost, podpirati encimsko funkcijo, ustrezno asimilacijo hranil, kar omogoča pravilno DNA in izražanje DNA iz genov.

Karl Vogrinčič
Apiterapija v slovenskem čebelnjaku in nekatere praktične izkušnje pri težavah otrok: opazovanje čebel, učenje, pomirjanje spoštovanje, protistresna komora, meditacije, inhalacije aerosolov, počivanje na panjih v energiji čebel, masaža z medom v čebelnjaku, razstrupljanje telesa, ruska metoda, delo z APIT informacijskimi nalepkami, energetski stol, sveta geometrija suhega satja čebel, izobraževanje in vzgoja mladih, literatura o čebelah.

Zaključek kongresa.

* Pridružujemo si pravico do spremembe programa kongresa.

SODELUJOČI

SPONZORJI